Theedoos

Ik drink graag thee. Er zijn tegenwoordig veel smaakjes op de markt en de verzameling theesoorten in mijn keukenkastje begon aardig uit te breiden.

Meestal vraag ik aan mijn bezoek welke thee ze willen, het lijstje werd steeds langer. Ik wilde dus een theedoos gaan kopen bij de Blokker. Omdat ik niet direct vond wat ik zocht vroeg ik het aan een van de winkelmeisjes: verkoopt u ook een doos waar je verschillende theesoorten in kunt doen? Ze keek me uilig aan en sprak toen de historische woorden: Nee dat hebben we niet specifiek.

Omdat ik vrijwel zeker wist dat ze zo’n doos wél verkochten liep ik nogmaals de winkel door en zie, 2 verschillende soorten zelfs. Ik pakte beide dozen op en liep terug naar het “theelicht” waar ik mijn vraag aan gesteld had. Kijk eens, u verkoopt zelfs 2 soorten. Opnieuw die blik. Oooh ik dacht dat u zo’n ding bedoelde waar je gebruikte theezakjes op kunt leggen.

Grrrr.

Misschien erger ik me snel aan zoiets, maar ik vind het normaal dat personeel weet wat ze verkopen als je in een winkel werkt. De werkhouding van sommig personeel is dus voor verbetering vatbaar.

Advertenties

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s