Eerste chemokuur.

De eerste dag van de chemo is goed verlopen. Voor ik naar het ziekenhuis ging moest ik al een middel slikken tegen de misselijkheid. Infuus zetten ging goed ondanks mijn dunne vaten. Hopelijk hoeft er geen Picc- lijn ( een semi-permanente leiding) aan te pas te komen, maar als het de tweede keer net zo goed gaat verwacht ik dat niet.

Om een uur of 3 voelde ik mij niet helemaal goed, misselijk was niet het goede woord, maar een beetje weeïg. Wat gegeten en een half uurtje gedoezeld op de bank. Om 5 uur mocht ik Zofran en daar knapte ik van op.

Zelf iets makkelijks gekookt, tortelini gevuld met walnoot en een frisse salade. Viel er lekker in en smaakte prima.

Wandelingetje gemaakt na het eten. Verder dan zo’n 250 meter met een tussenstop op een bankje kwam ik niet, gelukkig kon ik daarna in mijn rolstoel stappen. De kuur heeft dus behoorlijke invloed op mijn benen want de dagen voor de kuur kon ik ongeveer 500 meter lopen met mijn rollator.

Tot vanmorgen 4 uur goed geslapen. Toen ik wakker werd had ik de smaak in mijn mond van een treinramp surprise. Opnieuw beetje gammelig dus wat gegeten en gedronken en gelijk dit verslagje geschreven.

Zo direct ga ik weer terug naar bed en hoop nog een beetje te kunnen slapen.

Als de volgende 5 kuren net zo verlopen teken ik er voor.

Advertenties

5 Comments

  1. Kan me voorstellen dat je er voor tekent dat de rest van de kuren ook zo verloopt! Maar misschien moet je er op rekenen dat het niet zo is, dan kan het nl. alleen maar meevallen 😉 Sterkte en inderdaad, gewoon goed naar je lijf luisteren en je rust nemen als het nodig is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s