Zeldzame vogelsoort

Ik begin sterk op een zeldzame vogelsoort te lijken. De vleugelloze roodborst. Ze is vooral op haar nest te vinden waar ze haar vermoeidheid probeert kwijt te raken. Af en toe stoot ze een zacht “tweet- tweet” uit hetgeen geen daadwerkelijke bijdrage levert aan de algehele feestvreugde.

vleugellamme roodborst

Advertenties

9 Comments

  1. Dat heb je weer op “meesterlijke” wijze omschreven Annemiek. En hoewel ik (gelukkig) maar de helft aan ziekte bagage met mij meedraag herken ik me heel erg in het door jou omschreven vleugelloze roodborstje. Knap geschreven, ik zou bijna jaloers worden op je schrijfkunst (en dat naast je schilderkunst).

  2. Zo’n dipje is niet vreemd hoor. Je hebt zoveel te verstouwen. Hopelijk ben je het snel weer te boven, hoewel, zelfs bij zo’n dip verlaat de humor je niet helemaal. Terwijl ik las kon ik het vanuit de verte horen: tweet-tweet.
    Houd je goed, Annemiek!!

  3. Wat mooi omschreven ……….. want dit hoor ik van bijna al jou soort genoten, maar gelukkig heb ik er ook al weer heel veel op zien bloeien naar schitterende vogels, nog steeds zeldzaam, maar met een verhaal van kracht, vechten en overleven. Houd je taai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s